Skip to main content

Het Coronavirus zorgt voor onrustige tijden en voorspelbaarheid is op dit moment ver te zoeken. Zorg voor gezondheid vergt grote aanpassingen terwijl de wereld intussen zo goed mogelijk door moet kunnen draaien.

Voor elke professional is dat uitdagend. Of je nu als manager verantwoordelijk bent voor een Legal en/of Compliance department of als bedrijfsjurist, advocaat of (kandidaat-)notaris nadenkt over een nieuwe vaste of tijdelijke rol. Nog meer dan anders is het zaak om ontwikkelingen op de voet te volgen en op het goede moment verstandige keuzes te maken en die vervolgens solide uit te (laten) voeren.

We helpen u graag met uw besluitvorming over tijdelijke aanpassing van de werkwijze, structurele veranderingen in de organisatie of verdere ontwikkeling van uw eigen rol. We weten wat er speelt en denken graag met u mee; van even kort sparren tot volledig bijspringen. En overleggen kan via elk denkbaar kanaal: persoonlijk, per telefoon of – zeker nu – via video communicatie.

Laat dus weten als u vragen heeft, we staan voor u klaar. U kunt ieder van ons persoonlijk bereiken via de contactgegevens op onze website, zie www.voxius.nl/over-ons/

Team Voxius
Tel: 085-488 00 00
Mail: legal@voxius.nl