Strategy & Operations

Wij ondersteunen General Counsel en Managing Partners al ruim 10 jaar bij hun bedrijfsvoering in Legal en Compliance: van het bepalen van de dienstverlening naar het inrichten van de operatie tot het ontwikkelen en aansturen van het team en de professionals.

Management & Operations brengt verbreding van het vak

Strategic planning

Het bouwen van de optimale organisatie en operatie rond juridische dienstverlening vergt goede analyse en planning. Dat vergt een nuchtere stapsgewijze discipline en realistische kennis van de mogelijkheden. Sinds 2004 hebben we al vele legal departments en kantoren geholpen met het gehele proces van analyse van de (organisatie) behoeften, bepalen van de doelstellingen, kiezen van de best passende werkwijze (operating modellen), bepalen van de best passende combinaties van hulpmiddelen en het formuleren van een realistisch implementatieplan. En waar nodig helpen we ook met de werkelijke implementatie en begeleiden we uw medewerkers met het opbouwen van de bijbehorende kennis en kunde.

Legal Operations

Er gebeurt veel interessants rond Legal Operations en Legal Tech maar er is momenteel ook wel wat ruis en hype. Op basis van 17 jaar operations werk voor vele cliënten, Trends & Benchmark onderzoek en doorlopend ervaringen delen met GC en operations managers kunnen we u helpen het best passende operating model met de beste mogelijke combinatie van processen, tools, outside counsel, inhouse team en management informatie te bepalen. En we helpen u met de daadwerkelijke implementatie.

Resource development (Process, Tech, Outside Counsel etc.)

Er is veel beweging rond hulpmiddelen zoals processen, tools & tech, outside counsel, team en management information. Op basis van onze 17 jaar ervaring helpen we u de best passende keuzes op het voor u juiste moment te bepalen. Met oog voor de huidige werkwijze, software omgeving en team mogelijkheden. En op basis van actuele kennis van de werkelijke status van de markt. En we helpen u en uw team met de implementatie en het ontwikkelen van de bijbehorende kennis en kunde.

Team & personal development, coaching & guidance, leadership

Ontwikkeling van de dienstverlening en werkwijze vergt ook ontwikkeling van het team en individuele medewerkers. Op de juiste wijze ingezet geeft dit extra richting en motivatie. We helpen u met het bepalen welke kennis en kunde nodig is, wat de huidige aanwezigheid is, wat de mogelijkheden zijn voor interne ontwikkeling en hoe deze het best gerealiseerd kan worden. Zowel vanuit de organisatie als vanuit personal development van de medewerkers (PDP). Daarbij bieden we bijvoorbeeld coaching en guidance aan uw team en individuele medewerkers of bieden begeleiding aan team managers bij het ontwikkelen van hun leadership.

Interim Operations Management / Project Management / Change Management

Voor alle aspecten rond van strategy, organization, operations en team geldt dat we u en uw teams niet alleen met kennis en advies terzijde staan, maar als nodig kunnen bij staan bij de daadwerkelijke implementatie. Dit varieert van tijdelijke / part time ondersteuning van inhouse medewerkers bij hun project verantwoordelijkheden tot het managen van volledige projecten voor uw organisatie.

Contact

Hielke Bruin

Consultant (Partner)

+31 6 41 69 28 68
bruin@voxius.nl
LinkedIn

Harm Cammel

Consultant (Partner)

+31 6 22 90 61 08
cammel@voxius.nl
LinkedIn

Remco Feuth

Consultant

+31 6 41 52 26 55
feuth@voxius.nl
LinkedIn

Regien Haarbosch

Consultant

+31 6 55 34 88 32
haarbosch@voxius.nl
LinkedIn

Christine de Klein-Hagens

Consultant

+31 6 14 10 59 56
hagens@voxius.nl
LinkedIn

Judith van Haersma Buma

Consultant (Partner)

+31 6 41 90 85 17
vanhaersmabuma@voxius.nl
LinkedIn

Peter Milders

Consultant (Partner)

+31 6 43 15 34 87
milders@voxius.nl
LinkedIn

Terry Verheij

Consultant (Partner)

+31 6 48 47 50 57
verheij@voxius.nl
LinkedIn