Skip to main content

Legal Executive Search

Voxius focust zich op de top van de arbeidsmarkt voor juridische professionals in het bedrijfsleven en de zakelijke dienstverlening. Binnen het Legal domein in het bedrijfsleven bemiddelen wij senior functies als Chief Legal Officer, (deputy) General Counsel, Company Secretary en overige Legal counsel-posities in de range van 5 tot 25+ jaar ervaring.

Voor de advocatuur en het notariaat richten wij ons op posities van senior associate/salary partner, equity partner en bestuursfuncties als COO of kantoordirecteur. Met meer dan 25 jaar ervaring in de top van de markt voor juristen vervullen wij een toonaangevende positie in Nederland.

Legal Interim Management

Als voor u tijdelijke ondersteuning wenselijk is, bijvoorbeeld als overbrugging in geval van een vacature, zwangerschap of het waarnemen van een leidinggevende rol, selecteren wij ervaren juristen voor interim (management) posities in het bedrijfsleven en in private practice, op alle niveaus. Op basis van executive search presenteren wij u binnen één tot drie werkdagen na ons eerste contact een shortlist met passende en beschikbare interim-juristen.

Legal Consulting

In-house Legal teams en advocatenkantoren hebben te maken met grote veranderingen en uitdagingen. Legal Operations en Legal Tech zijn volop in ontwikkeling en kunnen grote impact maken op de business en de manier van samenwerken. De buitenwereld is continu in beweging en vraagt van juristen en compliance professionals dat zij reageren op maatschappelijke ontwikkelingen en wet- en regelgeving, maar bijvoorbeeld ook op veranderende bedrijfsmodellen, teamsamenstellingen en andere drijfveren in werk bij medewerkers.

In zo’n uitdagende context is Voxius de beste partner. Wij kennen het juridisch bedrijfsleven en de advocatuur en het notariaat door en door. Op basis van ruim 20 jaar advieswerk voor vele cliënten, Trends & Benchmark onderzoeken en doorlopende ervaringen met General Counsel en besturen van kantoren, helpen wij met het best passende operating model, de best doordachte en onderbouwde strategie en/of om het best samengestelde team te creëren. En we begeleiden u bij de daadwerkelijke implementatie.