Legal & Compliance

Voxius is de specialist in de markt van Legal en Compliance op het gebied van executive search, interim solutions en strategy & operations consulting. Wij helpen directies en Legal management in het bedrijfsleven en partnergroepen in private practice bij de vertaling van hun strategie en doelstellingen naar teams en mensen. Van design tot en met delivery: van organisatie-ontwerp en projectplanning tot en met executive search voor vaste en tijdelijke posities.

Sinds 1997 adviseren en begeleiden wij Legal- en Compliance-afdelingen van grote ondernemingen en partners in de top van de advocatuur en het notariaat op het gebied van executive search, strategy & operations en interim management.

Wij doen dit als sparringpartner van het Legal management, directie en commissarissen van de onderneming, advocaat-partners en notarissen en de senior kandidaten die we in onze procedures begeleiden. We werken met visie, durf en passie mee aan innovaties in een speelveld dat continu verandert, en waarin we met 25 jaar ervaring een toonaangevende speler zijn. Waar in het verleden het hoofd van de juridische afdeling uitsluitend een vakspecialist was, is hij nu verantwoordelijk voor Legal Operations en wordt van hem business impact verwacht. En waar de advocatuur en het notariaat tot voor kort nauwelijks concurrentie leken te kennen, verandert de markt door technologie, nieuwe toetreders en prijsdruk.

Deze ontwikkelingen hebben grote impact op de manier waarop een juridische afdeling wordt ingericht, op de expertise en ontwikkeling van professionals, en op de rol van een General Counsel of Compliance directeur. En omdat wij al sinds 2008 onderzoek doen naar de veranderende rol van Legal binnen organisaties, weten we precies hoe deze rol zich ontwikkelt. Dat maakt ons bij uitstek een specialist in de ondersteuning van General Counsel bij het bereiken van zijn of haar doelen in Legal en/of Compliance.

Ons team

Els Boonacker

Consultant

Door haar jarenlange ervaring als advocaat, en later ook HR-manager en algemeen manager in de advocatuur, en als adviseur op het gebied van leiderschap, heeft Els veel kennis en hands-on ervaring om opdrachtgevers optimaal te adviseren bij hun uitdagingen. Zij ondersteunt bij vraagstukken op het gebied van strategie, operatie en personeel, en slaat ook de brug tussen die onderwerpen. Daarin combineert zij haar kennis van de Legal markt met ervaring op het gebied van team dynamiek en systeem psycho-dynamica.

Hielke Bruin
Consultant

+31 6 41 69 28 68
bruin@voxius.nl
LinkedIn

Hielke Bruin

Consultant (partner)

Hielke Bruin werkt sinds 2004 als consultant bij Voxius, vanaf 2006 in de hoedanigheid van partner/aandeelhouder. Hielke wordt gezien als een van de toonaangevende adviseurs in de Nederlandse Legal executive search markt, zowel voor vaste als tijdelijke juridische posities op het hoogste niveau.

Harm Cammel

Consultant (partner)

Harm heeft 25 jaar ervaring in management van professional services. Zijn observatie: vakkennis is vaak erg goed maar met de juiste aanpak kan de klantwaarde hoger, de werkwijze efficiënter en de rol voor juristen leuker. Met dit doel doet hij al jaren opdrachten voor legal departments en advocatenkantoren en doceert/publiceert hij over Legal Management.

Remco Feuth
Consultant

+31 6 41 52 26 55
feuth@voxius.nl
LinkedIn

Remco Feuth

Consultant

Remco Feuth werkt sinds 2003 bij Voxius als Consultant. Hij richt zich met name op permanente en interim posities in het bedrijfsleven. Interesse en ontwikkeling van mensen en organisaties. Wat beweegt hen, waar zijn zij goed, én waar zit nog groei? Hier maken we doorlopend het verschil.

Regien Haarbosch
Consultant

+31 6 55 34 88 32
haarbosch@voxius.nl
LinkedIn

Regien Haarbosch

Consultant

Regien Haarbosch houdt zich met name bezig met de invulling van senior posities in het bedrijfsleven, zowel voor vaste functies als tijdelijke projecten (interim-management en flexibele schil).

Judith van Haersma Buma
Consultant

+31 6 41 90 85 17
vanhaersmabuma@voxius.nl
LinkedIn

Judith van Haersma Buma

Commissaris

Door haar jarenlange ervaring binnen de advocatuur, het bedrijfsleven en de executive legal search is Judith in staat om opdrachtgevers optimaal te adviseren en ondersteunen bij het inrichten van strategie en operatie en het invullen van personeelsvraagstukken binnen Legal.

Christine de Klein-Hagens
Consultant

+31 6 14 10 59 56
hagens@voxius.nl
LinkedIn

Christine De Klein-Hagens

Consultant

Na afronding van de master Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht heeft Christine twee jaar als junior bedrijfsjurist gewerkt. Inmiddels heeft ze ruime ervaring in de bemiddeling van juristen, zowel inhouse als aan de bureauzijde. Sinds 2021 maakt Christine deel uit van het team van Voxius.

Peter Milders
Consultant

+31 6 43 15 34 87
milders@voxius.nl
LinkedIn

Peter Milders

Consultant

Peter Milders ging na voltooiing van zijn rechtenstudie als bedrijfsjurist werken bij oliemaatschappij Total. Na zeven jaar stapte hij over naar de juridische afdeling van bouw- en vastgoedconcern Wilma waar hij een zelfde periode werkzaam was. Sinds 1999 is Peter een dedicated consultant voor Voxius. hij houdt zich met name bezig met de bemiddeling van bedrijfsjuristen (interim en vast).

Terry Verheij
Consultant

+31 6 48 47 50 57
verheij@voxius.nl
LinkedIn

Terry Verheij

Consultant (partner)

Terry Verheij bemiddelt reeds 14 jaar ervaren professionals. Dit doet hij sinds 2007 bij Voxius en vanaf 2008 tevens in de hoedanigheid van partner / aandeelhouder. Terry adviseert over legal operations, strategie, teamopbouw en bemiddelt senior juristen (zowel vast als interim) in bedrijfsleven en advocatuur.

Priscila Esteves
Finance Manager

+31 85 488 00 00
finance@voxius.nl

Priscila Esteves

Office Manager

Priscila Matias Esteves studeerde in 2003 af aan de Hogere Europese Beroepen Opleiding, specialisatie - Business management.

Britt Kreulen
Office Manager

+31 85 488 00 00
legal@voxius.nl

Britt Kreulen

Office Manager

Britt Kreulen studeerde in 2014 af aan de Hogeschool van Amsterdam, waar zij haar Bachelor diploma Media & Communicatie behaalde.

Meest recente vacatures

Wij identificeren en selecteren kandidaten voor vaste en tijdelijke posities voor onder meer top-500 ondernemingen en voor de top van de advocatuur.

Onze diensten

Executive Search

Compliance & Legal Risk Management

Lees meer

Strategy & Operations

Lees meer

Interim Projects

Lees meer