Skip to main content

Onze kernwaarden: expert op de inhoud en betrouwbaar in de persoonlijke relatie.

In onze dienstverlening zijn wij creatief en onconventioneel, en kritisch waar nodig. Dit alles maakt ons tot een van de toonaangevende bureaus binnen Legal en Compliance in Nederland.

Els Boonacker

Door haar uitgebreide ervaring als advocaat en manager in de advocatuur, en als consultant op het gebied van leiderschap, is Els Boonacker een go-to adviseur voor advocaten- en notariskantoren en hun partnergroepen. Als vertrouwde, doortastende sparringpartner staat zij leiderschap van kantoren en GC bij in al hun vraagstukken, van strategisch tot teamdynamiek. Els is ook docent op het gebied van Change & Leadership bij de Legal Operations Academy en programmamanager van de Permanente Educatie voor Corporate Secretaries van Governance University.

mobile-phone +31 6 53 78 09 84 els.boonacker@voxius.nl Linkedin

Hielke Bruin

Hielke werkt sinds 2004 bij Voxius en ondersteunt multinationals en advocatenkantoren bij het vervullen van vaste en tijdelijke senior (management) functies en partnerposities. Hielke is ook actief in consultancy- en intervisietrajecten voor General Counsel en Compliance-teams in het bedrijfsleven en hij ondersteunt besturen en individuele partners in de advocatuur bij het ontwikkelen of uitbreiden van hun business case. Hij is preferred supplier voor de meeste multinationals in de halfgeleiderindustrie en heeft een sterk track record bij high tech-ondernemingen in het Brainport gebied.

mobile-phone +31 6 41 69 28 68 bruin@voxius.nl Linkedin

Harm Cammel

Harm heeft 25 jaar ervaring in management van professional services. Zijn observatie: vakkennis is vaak erg goed maar met de juiste aanpak kan de klantwaarde hoger, de werkwijze efficiënter en de rol voor juristen leuker. Met dit doel doet hij al jaren opdrachten voor legal departments en advocatenkantoren en doceert/publiceert hij over Legal Management.

mobile-phone +31 6 22 90 61 08 harm.cammel@voxius.nl Linkedin

Remco Feuth

Remco Feuth werkt sinds 2003 bij Voxius als Consultant. Hij richt zich naast permanente posities, vooral op interim posities in het bedrijfsleven. Interesse voor  ontwikkeling van mensen en organisaties. Wat beweegt hen, waar zijn zij goed in, wat past bij ze en wat niet én waar zit nog groei? Hier maken we doorlopend het verschil.

mobile-phone +31 6 41 52 26 55 feuth@voxius.nl Linkedin

Regien Haarbosch

Regien Haarbosch is verantwoordelijk voor de Compliance Management tak van Voxius. Zij heeft vertrouwde relaties ontwikkeld met (Chief) Compliance Officers, General Counsel en C-suite leiders in het hele land.  Met haar diepgaande branchekennis heeft Regien een reputatie opgebouwd als een van de top executive search consultants.

mobile-phone +31 6 55 34 88 32 haarbosch@voxius.nl Linkedin

Judith van Haersma Buma

Judith is sinds 2012 werkzaam bij Voxius, vanaf 2022 als partner/aandeelhouder. Door haar jarenlange ervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven, legal executive search en als resource en development manager kan Judith opdrachtgevers optimaal ondersteunen bij het bemiddelen van (senior) juristen voor vaste en tijdelijke posities, het begeleiden van juristen bij een overstap en het adviseren van opdrachtgevers over personele vraagstukken, zoals teamevaluaties en work allocation.

mobile-phone +31 6 41 90 85 17 vanhaersmabuma@voxius.nl Linkedin

Christine de Klein-Hagens

Na afronding van de master Nederlands Recht heeft Christine een paar jaar als bedrijfsjurist gewerkt. Inmiddels heeft ze ruime ervaring in de bemiddeling van juristen in het bedrijfsleven en de advocatuur. Sinds 2021 maakt Christine met veel plezier deel uit van het team van Voxius.

mobile-phone +31 6 14 10 59 56 hagens@voxius.nl Linkedin

Terry Verheij

Terry Verheij bemiddelt sinds 2004 ervaren professionals. Dit doet hij sinds 2007 bij Voxius en vanaf 2008 tevens in de hoedanigheid van partner / aandeelhouder. Terry adviseert over legal operations, strategie, teamopbouw en bemiddelt senior juristen (zowel vast als interim) in bedrijfsleven en advocatuur.

mobile-phone +31 6 48 47 50 57 verheij@voxius.nl Linkedin

Priscila Matias Esteves

Finance Manager

Priscila Matias Esteves studeerde in 2003 af aan de Hogere Europese Beroepen Opleiding, specialisatie – Business management. Als onderdeel van haar studie heeft zij in haar laatste jaar in Portugal aan de Economische Universiteit van Coimbra gestudeerd. Na haar studie in 2003 is zij ruim een jaar werkzaam geweest bij Berk Accountants en Belastingadviseurs als salarisadministrateur, waarna ze in dienst trad bij het retailbedrijf Aerosoles in de functie van commercieel/financieel assistent . Tijdens deze periode kwam ze er achter, dat haar interesse vooral lag bij de financiële aspecten van het bedrijf. Sinds juni 2011 is zij werkzaam als Finance Manager.

mobile-phone +31 85 488 00 00 finance@voxius.nl

Britt Kreulen

Office Manager

Britt Kreulen studeerde in 2014 af aan de Hogeschool van Amsterdam, waar zij haar Bachelor diploma Media & Communicatie behaalde. Sinds 2016 werkt zij met veel plezier als Office Manager bij Voxius.

mobile-phone +31 85 488 00 00 legal@voxius.nl