Executive Search

Een breder takenpakket van Legal en Compliance binnen de onderneming vraagt om andere competenties, zowel in-house als bij outside counsel

Executive search consultancy voor senior functies in Legal en Compliance

Wij identificeren en selecteren ervaren juristen voor vaste en tijdelijke posities in het bedrijfsleven en in private practice. Op basis van executive search vervullen wij senior posities in Legal en/of Compliance, variërend in rollen van Chief Legal Officer, General Counsel, Corporate Secretary, Legal counsel en Compliance director en Privacy officer bij Top 500-ondernemingen tot senior associate en partnerposities in de top van de advocatuur en het notariaat.

Wij selecteren kandidaten die het speelveld overzien

Voor de moderne General Counsel is naast vakinhoud ook people management een belangrijk onderdeel van zijn functie. Daarnaast heeft de Legal management-functie impact op diverse stakeholders in de organisatie (RvC, RvB, toezichthouders, NGO’s etc.) en is deze verantwoordelijk voor Legal Operations. Wij selecteren kandidaten die dit hele speelveld overzien en helpen hen om succesvol te zijn in hun rol.

Wij kennen de jurist die u zoekt. Jaarlijks voeren wij alleen al zo’n 750 oriënterende gesprekken met ervaren advocaten en bedrijfsjuristen zonder dat daaraan een concrete vacature ten grondslag ligt. En dat doen we al sinds 1997. Met die ervaring vinden wij voor elke positie een zodanig aantal relevante kandidaten, dat vrijwel elke vacature binnen korte tijd en tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers kan worden ingevuld.

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Eerst komen wij bij u als opdrachtgever langs. We leren uw bedrijfscultuur kennen en verfijnen met u de profielschets. Met een analyse van de doelstellingen, de rol van de jurist, de (in)formele plaats in de organisatie, verantwoordelijkheden, taken en werkzaamheden. Hiermee maken we de vertaalslag naar competenties en persoonskenmerken. Onze succesvolle research is gestoeld op executive search: een actieve benadering van potentiële kandidaten onder gelijktijdige inzet van alle search-instrumenten, leidend tot de optimale shortlist en een succesvolle werving op korte termijn.

Vind hier onze meest recente vacatures >

Contact

Hielke Bruin

Consultant (Partner)

+31 6 41 69 28 68
bruin@voxius.nl
LinkedIn

Harm Cammel

Consultant (Partner)

+31 6 22 90 61 08
cammel@voxius.nl
LinkedIn

Friso van Deursen

Consultant (Partner)

+31 6 54 72 63 06
vandeursen@voxius.nl
LinkedIn

Remco Feuth

Consultant

+31 6 41 52 26 55
feuth@voxius.nl
LinkedIn

Regien Haarbosch

Consultant

+31 6 55 34 88 32
haarbosch@voxius.nl
LinkedIn

Judith van Haersma Buma

Consultant (Partner)

+31 6 41 90 85 17
vanhaersmabuma@voxius.nl
LinkedIn

Peter Milders

Consultant (Partner)

+31 6 43 15 34 87
milders@voxius.nl
LinkedIn

Terry Verheij

Consultant (Partner)

+31 6 48 47 50 57
verheij@voxius.nl
LinkedIn