Interim Projects

Wij leveren snel en werken uitsluitend met professionals van topkwaliteit. Zoals u van ons mag verwachten.

Wij leveren snel en werken uitsluitend met professionals van topkwaliteit

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Eerst komen wij bij u als opdrachtgever langs. We leren uw bedrijfscultuur kennen en verfijnen met u de profielschets. Met een analyse van de doelstellingen, de rol van de jurist, de (in)formele plaats in de organisatie, verantwoordelijkheden, taken en werkzaamheden. Hiermee maken we de vertaalslag naar competenties en persoonskenmerken. Onze succesvolle research is gestoeld op executive search: een actieve benadering van potentiële kandidaten onder gelijktijdige inzet van alle search-instrumenten, leidend tot de presentatie van een shortlist met interim kandidaten binnen één tot drie werkdagen.

Interim General Counsel

De rol van de General Counsel en zijn of haar team is de afgelopen jaren steeds breder geworden. Ging het voorheen vooral om het leveren van vakinhoudelijk advies, nu draait het om business impact en efficiency. Dit heeft dus impact op de interim-professionals die wij voor uw projecten selecteren.

Interim Legal Counsel

Wij identificeren en selecteren ervaren juristen voor tijdelijke posities in het bedrijfsleven en in private practice. Op basis van executive search vervullen wij senior interim posities in Legal en/of Compliance.

Interim Compliance Management

Voxius werkt ook in tijdelijke projecten met hooggekwalificeerde kandidaten voor de posities van (Chief) Compliance Officer in uiteenlopende sectoren.
De omvang van uw onderneming (wel of niet beursgenoteerd), uw bedrijfsstrategie, de industrie (wel of niet gereguleerd) alsmede de scope van uw werkzaamheden zijn enkele factoren die bepalen in welke mate uw organisatie behoefte heeft aan een professioneel compliance beleid. Een (Chief) Compliance Officer helpt u bij het opbouwen van een compliance afdeling om schade aan relaties, reputatieschade en mogelijke sancties door regelgeving te voorkomen.

Voxius verkent samen met de opdrachtgever over welke expertise een interim compliance professional dient te beschikken om een succesvol compliance programma te kunnen opbouwen, uitbouwen of verbeteren. Bij het selecteren van kandidaten houden wij ook uitdrukkelijk rekening met de cultuur en toekomstplannen van uw organisatie. Ons doel is niet alleen om u de leider voor vandaag te vinden, maar om u de kandidaat te vinden die u naar een betere toekomst zal begeleiden.

Flexibele schil / Flexpool Management

Wij leveren tijdelijke en flexibele professionals en adviseren over alle bijkomende organisatieaspecten, variërend van het beschrijven van de functie tot het volledige outsourcen van projecten. Soms is er voldoende tijd om na te denken over de vorm van de rol. In die gevallen adviseren en bemiddelen wij. Maar vaak is die tijd er niet en moet de functie zo snel mogelijk worden ingevuld. Ook daar ligt onze kracht: wij leveren snel, en werken uitsluitend met professionals van topkwaliteit die aansluiten bij de veranderende rol van Legal. In welke fase uw onderneming zich ook bevindt, wij kennen of vinden de juiste persoon om uw Legal Department nog beter te laten functioneren en af te stemmen op steeds veranderende “business challenges”. Zo willen wij bijdragen aan uw zakelijke en maatschappelijke succes. Zoals u van ons mag verwachten.

Contact

Hielke Bruin

Consultant (Partner)

+31 6 41 69 28 68
bruin@voxius.nl
LinkedIn

Harm Cammel

Consultant (Partner)

+31 6 22 90 61 08
cammel@voxius.nl
LinkedIn

Remco Feuth

Consultant

+31 6 41 52 26 55
feuth@voxius.nl
LinkedIn

Regien Haarbosch

Consultant

+31 6 55 34 88 32
haarbosch@voxius.nl
LinkedIn

Christine de Klein-Hagens

Consultant

+31 6 14 10 59 56
hagens@voxius.nl
LinkedIn

Judith van Haersma Buma

Consultant (Partner)

+31 6 41 90 85 17
vanhaersmabuma@voxius.nl
LinkedIn

Guus Nieuwenhuijzen Kruseman

Consultant

+31 6 86 84 76 94
kruseman@voxius.nl
LinkedIn

Terry Verheij

Consultant (Partner)

+31 6 48 47 50 57
verheij@voxius.nl
LinkedIn