Legal Executive Search

Een breder takenpakket van Legal en Compliance binnen de onderneming vraagt om andere competenties, zowel in-house als bij outside counsel

Executive search consultancy voor senior functies in Legal en Compliance

Wij kennen de jurist die u zoekt. Jaarlijks voeren wij alleen al ruim 1000 oriënterende gesprekken met ervaren advocaten en bedrijfsjuristen zonder dat daaraan een concrete vacature ten grondslag ligt. En dat doen we al sinds 1997. Met die ervaring vinden wij voor elke positie een zodanig aantal relevante kandidaten, dat vrijwel elke vacature binnen korte tijd en tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers kan worden ingevuld.

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Eerst komen wij bij u als opdrachtgever langs. We leren uw bedrijfscultuur kennen en verfijnen met u de profielschets. Met een analyse van de doelstellingen, de rol van de jurist, de (in)formele plaats in de organisatie, verantwoordelijkheden, taken en werkzaamheden. Hiermee maken we de vertaalslag naar competenties en persoonskenmerken. Onze succesvolle research is gestoeld op executive search: een actieve benadering van potentiële kandidaten onder gelijktijdige inzet van alle search-instrumenten, leidend tot de optimale shortlist en een succesvolle werving op korte termijn.

(Deputy) General Counsel

Wij kennen vrijwel alle eindverantwoordelijke juristen in Nederland persoonlijk. Deze kennis en ons uitgebalanceerde executive search proces, stellen ons in staat alle aan ons toevertrouwde Chief Legal Office en (Deputy) General Counsel rollen in te vullen.

Voor de moderne General Counsel is naast vakinhoud ook people management een belangrijk onderdeel van zijn functie. Daarnaast heeft de Legal management-functie impact op diverse stakeholders in de organisatie (RvC, RvB, toezichthouders, NGO’s etc.) en is deze verantwoordelijk voor Legal Operations. Wij selecteren kandidaten die dit hele speelveld overzien en helpen hen om succesvol te zijn in hun rol.

(Senior) Legal Counsel

Wij identificeren en selecteren ervaren juristen voor vaste posities in het bedrijfsleven. Op basis van executive search vervullen wij senior posities in Legal met 100% slagingspercentage. Onze succesvolle research is gestoeld op executive search: een actieve benadering van potentiële kandidaten onder gelijktijdige inzet van alle search-instrumenten, leidend tot de optimale shortlist en een succesvolle werving op korte termijn.

Corporate Secretary

Corporate Secretaries vervullen vaak een sleutelpositie binnen een organisatie. Passende vakinhoudelijke kennis en vooral de juiste competenties en persoonskenmerken zijn daarom essentieel. We slagen altijd in de search naar een Corporate Secretary. Onze succesvolle research is gestoeld op executive search: een actieve benadering van potentiële kandidaten onder gelijktijdige inzet van alle search-instrumenten, leidend tot de optimale shortlist en een succesvolle werving op korte termijn.

Senior Associates

Wij identificeren en selecteren ervaren advocaten en kandidaat-notarissen in private practice. Op basis van executive search vervullen wij senior associate posities in de top van de advocatuur en het notariaat.

Partnersearch Advocatuur & Notariaat

Al jaren zijn wij sparringpartner van partners in de advocatuur en het notariaat. Wij kennen hen goed. En wij kennen de meeste kantoren van binnen uit. Dat stelt ons in staat om partners, en vaak teams, te vinden voor kantoren. Dit doen wij op een discrete en uitgebalanceerde wijze die recht doet aan de belangen van alle betrokkenen.

Contact

Hielke Bruin

Consultant (Partner)

+31 6 41 69 28 68
bruin@voxius.nl
LinkedIn

Harm Cammel

Consultant (Partner)

+31 6 22 90 61 08
cammel@voxius.nl
LinkedIn

Remco Feuth

Consultant

+31 6 41 52 26 55
feuth@voxius.nl
LinkedIn

Regien Haarbosch

Consultant

+31 6 55 34 88 32
haarbosch@voxius.nl
LinkedIn

Christine de Klein-Hagens

Consultant

+31 6 14 10 59 56
hagens@voxius.nl
LinkedIn

Judith van Haersma Buma

Consultant (Partner)

+31 6 41 90 85 17
vanhaersmabuma@voxius.nl
LinkedIn

Peter Milders

Consultant (Partner)

+31 6 43 15 34 87
milders@voxius.nl
LinkedIn

Terry Verheij

Consultant (Partner)

+31 6 48 47 50 57
verheij@voxius.nl
LinkedIn