Skip to main content

Voor onze opdrachtgever

Ons vertrouwde netwerk biedt toegang tot een hooggekwalificeerde pool van juridisch talent binnen alle rechtsgebieden. Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Hoe werkt het? Wat u wilt, en wat u nodig heeft, komt niet altijd overeen. Het gaat om toegevoegde waarde. Om dat te concreet te maken komen wij bij u als opdrachtgever langs. We leren uw bedrijfscultuur kennen en verfijnen met u de profielschets. Met een analyse van de doelstellingen, de rol van de jurist, de (in)formele plaats in de organisatie, verantwoordelijkheden, taken en werkzaamheden. Hiermee maken we de vertaalslag naar competenties en persoonskenmerken. Onze succesvolle research is gestoeld op executive search: een actieve benadering van potentiële kandidaten onder gelijktijdige inzet van alle search-instrumenten, leidend tot de presentatie van een shortlist met interim kandidaten binnen één tot drie werkdagen.

Voor onze interim jurist

Voxius is in 1997 opgericht als het eerste executive searchbureau in Nederland dat interim-oplossingen door en voor ervaren juristen verzorgt. Vanuit ons label Voxius Lease a Lawyer bieden wij voor ervaren interim-juristen uitdagende opdrachten in verschillende sectoren en praktijkgebieden. U werkt aan interessante zaken, bij beursgenoteerde multinationals, het grote MKB (al dan niet genoteerd) en scale-ups. Door uw inzet stellen we samen opdrachtgevers in staat om meer flexibel en  efficiënter te opereren, maar ook waar mogelijk al te anticiperen op wat de opdrachtgever morgen nodig heeft. Daarnaast stelt het u in staat om uw ervaring en ambitie in optimale zin te benutten.

Vanzelfsprekend ondersteunen we u bij alle vraagstukken waar u als zelfstandig ondernemer mee te maken krijgt.

De rol van de General Counsel en zijn of haar team is de afgelopen jaren steeds breder geworden. Ging het voorheen vooral om het leveren van vakinhoudelijk advies, nu draait het om business impact en efficiency. Dit heeft dus impact op de interim-professionals die wij voor uw projecten selecteren.

Wij identificeren en selecteren ervaren juristen voor tijdelijke posities in het bedrijfsleven en in private practice. Op basis van executive search vervullen wij senior interim posities in Legal.

Wij leveren tijdelijke en flexibele professionals en adviseren over alle bijkomende organisatieaspecten, variërend van het beschrijven van de functie tot het volledige outsourcen van projecten. Soms is er voldoende tijd om na te denken over de vorm van de rol. In die gevallen adviseren en bemiddelen wij. Maar vaak is die tijd er niet en moet de functie zo snel mogelijk worden ingevuld. Ook daar ligt onze kracht: wij leveren snel, en werken uitsluitend met professionals van topkwaliteit die aansluiten bij de veranderende rol van Legal. In welke fase uw onderneming zich ook bevindt, wij kennen of vinden de juiste persoon om uw Legal Department nog beter te laten functioneren en af te stemmen op steeds veranderende “business challenges”. Zo willen wij bijdragen aan uw zakelijke en maatschappelijke succes. Zoals u van ons mag verwachten.